Hvad er fordelene ved elektriske scootere?

Hvad er fordelene ved elektriske scootere?Den mest almindelige måde at gå i små parker på er elektriske scootere, som ingen steder er at se.Elektriske scootere er lette, bærbare og robuste.De er meget rost af alle.Fremkomsten af ​​elektriske løbehjul kan løse alles korte gåture.Besværlighederne sparer også en masse tid.Den elektriske scooter kan bevæge sig fremad pålideligt ved at vride kroppen uden at skubbe og glide med fødderne.Den kan lave alle slags smarte ændringer.Med taljevridningsøvelsen kan den også opnå en betydelig vægttabseffekt og kan forbedre den personlige balanceevne ved underholdning og fitnessaktiviteter.

Hvad er fordelene ved elektriske scootere?

1. Let, bærbar og stærk

Let, bærbar og robust, den elektriske scooter bruger let og stærk kulfiber som hovedrammen for bilens karrosseri.Du kan løfte den ubesværet, og det er nemmere at lægge den i bilens bagagerum eller have den med i metroen.Sammenlignet med voluminøse elbiler er det ikke så praktisk.

2. Glid let, træk og skub

Det japanske originale importerede batteri til den elektriske scooter har en lang batterilevetid.Den kan spille længere, gå længere og have mere end lidt sjov.Når man finder sådan en lille balancebil med en rækkevidde på 35-60 kilometer, bliver man fascineret af den.

H55fc5459ce7a4045976d1b0aca601898L

3. overalt, uhindret

El-scootere kan tilpasses stærke veje, gør hvad de vil, bare gå som de vil, det's hvor egenrådig.Op ad bakke og ned ad bakke, som at gå på en flad jord, er det sjove ved at starte ikke kun længslen efter den flade vej, men også udfordringen ved den barske vej.

4. lille krop, stor magt

Den elektriske scooter er kraftfuld, praktisk og stabil, afledt af højtydende konfiguration, lav støj og vedligeholdelsesfri.Du skal næppe forestille dig, at denne lille fyr med kun 19,5 kg har sådan en præstation og en hastighed på op til 40 km/t, selv med stejle skråninger eller små forhindringer.Kan nemt klatre over.

5. Gør hvad du vil, og hav det sjovt

Elektriske løbehjul kan afhentes når som helst og hvor end de går.Selv uden nogen form for strømassistance kan du let glide.Du kan trække og skubbe i din fritid og vise dine stunts, mens du kører.Spil ikke for meget!

6. mekaniske skivebremser for og bag

Mens elektriske scootere giver os bekvemmelighed, bør vi være mere opmærksomme på sikkerhedsproblemer.Jincong's elektriske løbehjul er udstyret med forreste og bagerste dual-skive bremsesystemer, med overlegen ydeevne og god bremseevne, som altid vil garantere køresikkerhed.

Hvad er fordelene ved elektriske scootere?Sammenfattende: “Udseendet på el-scootere er stilfuldt og kompakt.Den kan foldes sammen og tages med i bus eller bil.At køre på el-scooter er meget vigtigt, uanset om du slentrer rundt i dit hjem eller går udenfor.God lille fritidstransport."

7.Elektriske scootere til din grønne rejse!


Indlægstid: 14. august 2020