Transportminister Grant Shapps annoncerede planer om at vurdere Storbritanniens elektriske scootere

Transportminister Grant Shapps annoncerede planer om at vurdere Storbritanniens elektriske scootere fra næste år til næste måned, mens planlægningen af ​​fremtidige transportområder vil blive udvidet fra de oprindelige fire til alle regioner i hele landet.

Dette kunne legalisere delte skateboards som Bolt og Bird, samt finansiere udviklingen af ​​delt skateboarding.Transportministeriets seneste nyheder sagde, at ændringerne i vurderingen "kan se delte skateboards på Storbritannien på vejen allerede i juni."

Meddelelsen blev givet på en briefing i Downing Street den 9. maj 2020, da transportsekretæren ønskede at tage fat på Storbritanniens transportstruktur.Brugen af ​​offentlig transport har været på det laveste nogensinde på grund af historiske og kulturelle årsager, og trafikblokader har gjort tingene værre på grund af udbruddet, med flere og flere muligheder for at rejse på cykel og gå, og regeringen opsat på at holde folk grønne, hold dig væk fra biler og udvid transportmulighederne for til sidst at genoptage arbejdet.

Den nye plan kunne se el-scootere vinde den rigtige vej, de ville elske, mens regeringen presser på for sikrere veje for cyklister og fodgængere.I øjeblikket er el-scootere i en gråzone, de er ikke underlagt vejlove eller fortovsregler, så de kan kun bruges teknisk på privat grund.

By-cykel-elektrisk

Regeringen har tidligere skitseret, at vurderingen af ​​el-scootere kan tage hensyn til minimumsalder for brug, sikkerhedsstandarder for el-scootere og forsikringskrav for deres brug samt parkering for fælles scootere.Alle disse tiltag kommer fra erfaringerne fra el-scootere i andre lande, hvor ulykker og dumpning af motorcykler på hele fortovet har været et problem for myndighederne.

I betragtning af den nuværende situation vil revolutionen af ​​elektriske scootere sandsynligvis være drevet af privat ejerskab, da mange potentielle brugere næppe vil bruge fælles ting af helbredsmæssige årsager."West Midlands er stolte af at lede fremtidens transport, og jeg er glad for, at regeringen igen har troet på os gennem denne innovative elektriske scooter-forsøg... Vi vil også bruge dette eksperiment til at undersøge de nuværende transportudfordringer, der er forbundet med coronavirussen. pandemi og udforsk, hvordan man bruger elektriske scootere til at løse dem.Andy Street, borgmesteren i West Midlands, sagde.

Ændringer i Storbritanniens rejsemønstre vil også sætte gang i gang og cykel, med en opdateret investeringsstrategi, der vil blive foreslået i sommeren 2020, og yderligere 10 millioner pund investeret i opførelsen af ​​7.200 ladestationer til elektriske køretøjer.

El-E-Bike-Med-Affjedring-Gaffel

 

Original: gov.uk

Elektrisk cykel

Cykel elektrisk

E cykel

Voksen cykel

Elektrisk cykel

Elektronisk cykel

El-cykel cykel

E Bike El-cykel

Cykel el-cykel

Elektrisk cykel Kina

Sammenklappelig elcykel

El-cykel E-cykel

Sammenklappelig elcykel

12v DC elektrisk motorcykel

El-cykel pris

Cykler El-cykler

Elektrisk foldecykel

Dame elektrisk cykel

El-cykelfoldning

E Cycle El-cykel

Sammenklappelig elcykelcykel

El-cykel til voksne

Elektrisk mountainbike cykel

Bæltedrevet elcykel

El-cykel El-cykel

 

 


Indlægstid: 21. maj 2020