Udio nekoliko nedavno dizajniranih vozila.

Prošli tjedan je na konferenciji njemačke automobilske industrije predstavljen prototip bespilotnog vozila po uzoru na DLR U-SHIFT.

Dizajn bespilotnog automobila inspiriran je drevnim načinom prijevoza, konjima.To je modularni automobil bez vozača kojim se može upravljati na daljinu.Tijelo se može smjestiti u različite modularne transportne odjeljke.
Kao kamion za vuču konja za prijevoz robe, za zračnu luku, teretne terminale, logistiku i skladištenje i druga industrijska područja za prijevoz robe, ali također može prevoziti putnički odjeljak sa 7 sjedala, kao mali autobus.

 

Retro električni skuter

 

 

Starčev skuter izrezbaren od stabala kestena.
Aisen, japanska tvrtka koja prodaje autodijelove, zdravstvene i energetske proizvode, dizajnirala je walk-in s Karimokuom, proizvođačem drvenog namještaja.Zove se ILY-AI.
Okvir električnog automobila potpuno je poliran za rezbarenje drva boje kestena i ima elegantnu prirodnu ljepotu.Osobito za osobe smanjene pokretljivosti, kao što su starije osobe.
S materijalom od kestenovog drva s okruglim glatkim linijama, daje topao, ljudski osjećaj, bilo da se nalazi ili se kreće poput umjetničkog djela.
Glava ima ugrađen senzor koji se automatski zaustavlja kada se ispred nje nađe prepreka.Mali urednik misli da je ovaj auto, lijep je lijep, malo tvrdo drvo...

Sklopivi električni romobil


Vrijeme objave: 30. rujna 2020