Fa'asoa o le tele o ta'avale fa'apitoa na fuafuaina talu ai nei.

O le vaiaso talu ai, o se faʻataʻitaʻiga o le taʻavale e leʻi faʻataʻitaʻiina le DLR U-SHIFT na faʻasalalauina i se fonotaga a le pisinisi taʻavale Siamani.

O le mamanu o le taavale unmanned na musuia e le auala anamua o felauaiga, solofanua.O se taavale modular e leai se avetaavale e mafai ona faagaoioia mamao.E mafai ona tu'u le tino i ni vaega eseese o felauaiga fa'alelei.
E pei o se loli toso solofanua e felauaiga oloa, mo le malaevaalele, uta uta, logistics ma warehousing ma isi nofoaga alamanuia e felauaiga oloa, ae mafai foi ona felauaiga 7-seater potu pasese, e pei o se tamai pasi.

 

Retro-Electric-Scooter

 

 

O le scooter a se toeaina na vaneina mai i la'au fa'atosina.
Aisen, o se kamupani Iapani o loʻo faʻatau atu taʻavale, mea tau soifua maloloina ma le malosi, na mamanuina se savaliga ma Karimoku, o se tagata fai meaafale laupapa.Ua ta'ua ILY-AI.
O le fa'avaa o le ta'avale eletise e fa'apololei uma fa'alava fafie, o lo'o i ai se lalelei fa'anatura matagofie.Aemaise lava mo tagata e faʻaitiitia le feoai, e pei o tagata matutua.
Faʻatasi ma mea faʻapipiʻi laupapa faʻatasi ma le lapotopoto lamolemole ituaiga laina, e maua ai se mafanafana, lagona faʻaletagata, pe tuʻuina pe tietie uila e pei o se galuega faatufugaga.
O le ulu o loʻo i ai se masini faʻapipiʻi e otometi lava ona taofi pe a faʻafeiloaʻi se faʻalavelave i luma.O le tama'i fa'atonu e manatu o le ta'avale lenei, aulelei e aulelei, o se la'au malo malō...

Sika eletise gaugau


Taimi meli: Sep-30-2020
;