Selvom elektriske scootere i øjeblikket ikke er lovligt tilgængelige i Storbritannien, er salget steget med 50 procent i 2019.

Selvom elektriske scootere i øjeblikket ikke er lovligt tilgængelige i Storbritannien, er salget steget med 50 procent i 2019.
Det Colchester-baserede selskab sagde også, at der havde været en stigning på 70 procent i forespørgsler sammenlignet med 2018, mens Halfords, en britisk-baseret udstyrsforhandler, sagde, at salget af motorcykler og biler var steget med 96 procent i forhold til året før. 14 uger til 3. januar, da forbrugerne var ivrige efter at prøve nyt elværktøj.
Fredrik Hjelm, administrerende direktør og grundlægger af Sverige-baserede Voi, et af de største navne i samkørselsbranchen, har opfordret Storbritannien til ikke at forsinke lovgivningen.I sidste uge rapporterede Times, at ministre forventes at konsultere denne måned om reguleringen af ​​elektriske scootere.

 

QQ图片20200213112634

Hjelm sagde: "Vi glæder os over den britiske regerings engagement i innovative rejser, og vi vil være fuldt involveret i de kommende konsultationer.Men uanset om loven ændres eller ej, køber og bruger folk allerede elektriske scootere.Regeringen har et presserende behov for at indføre en reguleringsmekanisme, for uden standarder er der ingen regulering for virksomheder.“
En Bird-talsmand sagde: "Elektriske scootere hjælper med at reducere trafikpropper og luftforurening forårsaget af biler i byer rundt om i verden.I det centrale London, hvor gennemsnitshastigheden for biler nu er mere end seks kilometer i timen, og byens luftkvalitet forringes, er det godt, at regeringen er ved at konsultere om reguleringen af ​​elektriske scootere.

Der er nogle problemer med sikkerheden på el-scootere.Sidste juli blev en britisk YouTuber og tv-vært dræbt i en ulykke med en varevogn på en elektrisk scooter.Derudover viste en undersøgelse udgivet i januar af University of California, San Francisco, at antallet af scooter-relaterede skader og hospitalsindlæggelser steg med 222 procent i USA mellem 2014 og 2018. Fem procent af dem bar hjelm i ulykker.
Mens Storbritannien forsøger at tackle scooterproblemet, forventes det at tillade elbiler at køre på veje og cykelstier.Der er stadig spørgsmål om den måde, hvorpå rytteren skal bære hjelm for at betjene køretøjet for at sikre hans eller hendes personlige sikkerhed, mens han er på farten.
En talsmand for transportministeriet sagde: "Sikkerhed er kernen i vores vejlove, og folk, der bruger elektriske scootere, skal være opmærksomme på, at cykling på veje og fortove ikke er lovligt i øjeblikket.Regeringen overvejer elektriske scootere og skateboards som en del af en reguleringsrevision i marts.“
For Herlum er den sikre måde at få folk til at bruge elektriske løbehjul på, at de lokale myndigheder med succes overvåger tjenesten.Han tilføjede: "Dette tilskynder til sikker og ansvarlig brug.Det er på tide, at lovgiverne handler og begynder at kontrollere en ny transportform, der er vokset hurtigere end myndighedernes evne til at begrænse den.“
Kilde: standard.co.uk

 

E Scooter Voksen

Elektrisk scooter Voksne

Scooter Electrico Adulto

Sammenklappelig elektrisk scooter

Elektrisk scooter sammenklappelig

Elektrisk sammenklappelig scooter

Elektrisk scooter voksen sammenklappelig

Bærbare mobilitetsscootere

Mini elektrisk scooter

Elektrisk scooter Pris Kina

Elektrisk scooter Kina

Elektrisk scooter Shenzhen

El-scooter 350 watt

Elektrisk scooter støddæmper

Elektrisk scooter lang rækkevidde

12 tommer elektrisk scooter

Højeffekt elektrisk scooter

Street Legal elektrisk scooter

El-scooter med sæde til voksne

El-scootere Kraftig voksen

Sammenfoldelig elektrisk scooter voksen

El-cykler og scootere

Elektriske scootere priser To hjul

Elektrisk mini scooter

Mini elektrisk scooter sammenklappelig

Mini scooter elektrisk

Billig el-scooter

El-scooter med skivebremse

Importer elektriske scootere fra Kina

Bedste elektriske scooter til voksne

Voksen elektriske scootere til langdistance

Sammenfoldelig el-scooter til voksne

Sammenklappelig el-scooter til voksne

Elektrisk Mobility Scooter Sammenklappelig

Big Wheel elektrisk scooter

Voksen scooter med sæde

Elektrisk sparkescooter til voksne


Indlægstid: 13-feb-2020