КАТЕГОРИИ

Нашите производи

ТУРА НА ВТЕКС ФАБРИКА

За нас

Shenzhen Vitek Electronics Co., Ltd. е еден од водечките производители кои се фокусираат на возила за е-мобилност, како што се електрични скутери, е-велосипеди, е-мотоцикли итн. Е-скутерите брзо се зголемуваат во популарност

Градови и села низ целиот свет.Витек е многу страстен на ова индустриско поле со големи инвестиции во R&D и производствени капацитети.Главните пазари вклучуваат Франција, ШПАНИЈА, Италија, Русија, Германија, Романија, Украина, Полска, Јужна Кореја, Австралија, Мексико, Перу, Чиле, Колумбија и други земји.

Вести и настани

Видео

  • 使用场景
  • на