Storbritanniens længste jernbanestrejke nogensinde har ændret måden millioner af londonere pendler på i hele december

I Storbritannien spilder bilister 227 timer om året på trafikpropper, med gennemsnitshastigheden for en bus, der kører i byens centrum, på 7 km/t, som er ved at kvæles i myldretiden.I mellemtiden har Storbritanniens længste jernbanestrejke nogensinde ændret den måde, millioner af londonere pendler på i hele december, og folk indser, at der må være en anden måde at komme på arbejde på.
På London 2020 Mobile Conference diskuterede deltagerne elektriske scootere, førerløse biler og flyvende taxaer, det britiske medie CityA.M.Et nærmere kig på tre transportformer, der kan revolutionere den måde, vi pendler på.

El-Scooter-350-Watt

Elektriske scootere har ingen vigepligt på Storbritanniens fortove og cykelstier.Enhver anholdt vil risikere en bøde på 300 pund og et fradrag på seks point for kørekortet.
I den halve time, jeg kom ind i byen, talte jeg i alt fem personer.En mand kørte forbi en parkeret politibil, og folkene i politibilen virkede ligeglade med sådanne åbenlyse krænkelser.
Faktisk er elektriske scootere forbudt på grund af en 185 år gammel lov, Highways Act of 1835. Men med regeringen sat til at tackle regulerings- og sikkerhedsspørgsmål på elektriske scootere i denne måned, vil elektriske scootere snart blive ophævet.
London vil slutte sig til mere end 100 andre byer, herunder Paris, New York og Tel Aviv, for at give elektriske scootere lovlige rettigheder til vejen.
Samtidig er den globale popularitet af el-scooterfirmaer stadig i sin vorden.Fugl optræder kun i den olympiske park, fordi det er privat jord.Lime, som allerede driver en e-cykeltjeneste i hovedstaden, blev grundlagt i 2017. De bruger alle en abonnementsforretningsmodel, og rejsende kan bruge APP'en til at låse elektriske scootere op på deres smartphones for 25p per minut plus et oplåsningsgebyr på 1 pund.
Patrick Studener er vicepræsident for Bird, ansvarlig for operationerne i Europa, Mellemøsten og Afrika."Den behøver egentlig ikke så meget biltransport," sagde han og citerede Transport for London (TfL) statistikker, som viser nervøse mindre end tre tredjedele af Storbritanniens byer, hvoraf omkring 60 procent er envejsrejser."Har en person virkelig brug for et væld af køretøjer for at rejse?"“
Idéen er populær i Paris, hvor Lime and Bird ankom i sommeren 2018. I dag fejer mere end 20.000 el-scootere gennem den franske hovedstad.
Ifølge Odosha Institute kører 11 % af pariserne på elektriske scootere.Alan Clarke, chef for Storbritanniens politik hos Lime, sagde: "Hvis der er så høj en forbrugsrate i London, vil det spille en stor rolle i at reducere køretøjernes rejser.“
Derudover viste en intern undersøgelse fra Lime sidste år, at omkring en fjerdedel af elektriske scooter-skøjtear i Paris erstattede bilrejser.Clarke sagde, at det bestemt ikke var en dårlig ting, da næsten lige så mange mennesker dør af forurening hvert år, som de gør af rygning, og at London er det mest forurenede sted i Storbritannien."Dette kan være meget vigtigt for at forbedre luftkvaliteten.“

Men Michael Hurwitz, TfL's direktør for transportinnovation, har en anden idé."Det, vi virkelig ikke ønsker, er, at brug af elektriske scootere vil reducere folks chancer for fysisk aktivitet," sagde han.”Selvfølgelig har nogle brugt bil før, og det er bedre at stå end at sidde.Men så holdt nogle op med at gå, hvilket ikke er særlig optimistisk ud fra et sundhedsmæssigt synspunkt.“
Desuden er nye transportformer forbundet med nye farer.Sidste juni blev en rytter fra Paris dræbt af en lastbil, hvilket blev den første el-scooterkører i Paris, der døde.En lignende hændelse fandt sted i Storbritannien i juli, da Youtuber og tv-vært Emily Hartridge, 35, blev dræbt i en kollision med en lastbil, mens de kørte på en elektrisk scooter.
Nogle parisere er også plaget af utallige elektriske scootere, der er efterladt på fortove.Stablerne af køretøjer gjorde Jerome Courmet, borgmesteren i Paris' 13. arrondissement så vrede, at han rekrutterede et elitehold til at håndtere dem."Jeg har fået nok af disse ting!"I en video udgivet i maj sagde han, at arbejdere læssede tilfældigt parkerede elektriske scootere ind i lastbilen bag ham.
Men Studener insisterer på, at det er en skævhed mod, hvordan byveje skal planlægges."Vi er nødt til at genoverveje, hvordan vi planlægger vores gader," sagde han.Når folk ser på gaderne, ser de elektriske scootere overalt, men de kan ikke se 50 biler på samme vej.“
Så vil disse elektriske scootere dominere Londons veje på samme måde?
"Det er en af ​​mine største bekymringer, fordi døren er ved at åbne," sagde Hurwitz."Han fortalte mig, at TfL ville foreslå regeringen et licenssystem, så det kunne fastlægge, hvilke virksomheder der kunne operere, og hvor de elektriske scootere var parkeret.
Alligevel ved Lime og Bird, hvorfor folk bruger elektriske løbehjul: god fornøjelse."Folk, der har pendlet til London i lang tid, ved, hvordan det er at være på metroen i myldretiden," siger Clarke.“
"Hver gang jeg kommer ned fra Bird, har jeg et smil på læben," tilføjede Studener.“
Dette er måske det mest kritiske punkt.Ved at kommercialisere det, der virkelig er interessant i offentlig transport, forventes virksomheder som Lime og Bird at være den hellige gral for pendlere: pendlerfolkene forventer virkelig.

Original af CITY.ER
Kompiler: Wheelive

 

Motordrevet Fat Wheel Eletric Bike

Big Wheel El-cykel

Folding Fat Tire El-cykel

Elektrisk Fat Tire Mountainbike

Fat Tire elcykelsæt

Fat Tire El-cykeljagt

20 Fat Tire El-cykel

Fat Tire elektrisk minicykel

Top Fat Tire elektriske cykler

20 Fat Tire Folde El-cykel

Fat Tire elektrisk jagtcykel

Dual Motor Fat Tire elektrisk cykel

Elektrisk Fat Tire Jagtcykel

DIY Fat Tire elcykel

Fat Tire Electric Trike Bike

24 tommer Fat Tire elektrisk cykel

Prisbillig Fat Tire elcykel

Hurtigste elektriske Fat Tire-cykel

Fat Tire El-cykelfoldning

Fat Tire Elcykel Forhjulstræk

Fat Tire elektrisk cruisercykel

26 Fat Tire El-cykel

Elektrisk Fat Tire Beach Bike

Fat Tire Bike El-motor

Fat Tire El-cykel under 1000

Jagt Fat Tire El-cykel

Topbedømte Fat Tire El-cykel

Elektrisk Fat Tire Cykel til Jagt

Elektrisk Fat Tire Minicykel

Elektrisk foldecykel fedtdæk

Elektrisk Folding Fat Tire Bike

Hurtigste Fat Tire El-cykel

Fat Tire Beach Cruiser elcykel

Fat Tire Beach Snow El-cykel

Fat Tire Bike Med El Motor

Fat Tire Cruiser El-cykel

Fat Tire Hunting El-cykler

Fat Tire Step Through Electric Bike

Fat Tire Storm elcykel

Forhjulstræk Elektrisk Fat Tire Bike

Fuld affjedret Fat Tire El-cykel

Specialiseret Fat Tire elektrisk cykel

Top 10 Fat Tire elektrisk cykel

48v E-cykel med fedt dæk

 


Posttid: Mar-12-2020